دکوراسیون رستوران

دکوراسیون رستوران

رستوران¬ها: فضاهای مورد نیاز برای آنکه فرد به راحتی بتواند غذا بخورد، نیازمند میزی است که تقریبا 60 سانتیمتر عرض و 40 سانتیمتر عمق داشته باشد.این مورد، میان کسانی که در مجاورت هم غذا می¬خورند فاصله کافی ایجاد می¬کند. اگر چه فاصله 20 سانتیمتر فضای اضافه در مرکز برای ظروف مطلوب است، اما مجموع عرض 80-85 سانتیمتر برای میز غذا مناسب می¬باشد. میزهای گرد یا میزهای شش یا هشت ضلعی با قطر 90-120 سانتیمتر برای چهار نفر ایده¬آل هستندو می¬توانند یک یا دو نفر دیگر را نیز پذیرا باشند.حداقل فضا برای محل عبور میان دو میز 145 ومیان میز و دیوار 75 می¬باشد. قبل از آنکه هرگونه رستوران یا مهمانسرایی ساخته شود، باید توالی سازمانی را به دقت طراحی کرد. تعیین کیفیت و کمیت انواع غذاهایی که سرو می¬شود، ضروری است. باز هم ضروری است نسبت به اینکه آیا غذا طبق صورت ثابت یا روزانه ارایه می¬شود،در بشقاب یا سر میز ارایه می¬گردد، سلف سرویس است یل یک سیستم مختلط تصمیم¬گیری شود. پیش از تصمیم¬گیری در مورد طرح کلی، دانستن تعداد و نوع مشتریان و اختلاط آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. لازم است از متخصصان طراحی آشپزخانه و طراحان سیستمهای انبارهای سرد، برق، گرمایش و تهویه نیز استفاده شود. موقعیت محل مجموعه، گویای این است که چه نوع رستورانی مناسب است. تالار اصلی یک رستوران، اتاق غذا خوری مشتریان است و امکانات آن باید با نوع کار ارتباط و هماهنگی داشته باشد. باید میزهای خاصی را برای مشتریان دایمی مهیا نمود. فضا باید دارای اثاثیه قابل حرکت باشد تا امکان انعطاف در کاربری مهیا باشد. ستون های موجود در فضای سالن بهتر است در میان گروهی از میزها یا در گوشه یک میز قرار گیرند.

تماس با شرکت

تلفن های تماس :

0912 - 3781833 , 0916 - 3052701

پست الکترونیک :

info@Darkoob-co.ir

نشانی شرکت :

ایران ، اهواز ، خیابان اصلی زیتون ، نرسیده به میدان چیتا ، طبقه دوم بانک پاسارگاد

Follow Us